Veur Mekander

Veur Mekander is een club die bestaat uit een groep van 40 tot 50 mensen die aan de zijlijn van de maatschappij staan. Iedere laatste woensdag van de maand wordt er voor deze groep een activiteit georganiseerd, variƫrend van schilderen tot het bereiden van lekkere hapjes. Deze activiteiten vinden in het Woldwijckcentrum plaats. Daarnaast worden er zo nu en dan extra activiteiten georganiseerd, waarbij u kunt denken aan een fietstocht of een museumbezoek.

Wanneer u lid bent van Veur Mekander, bent u zeker niet verplicht om aan alle activiteiten deel te nemen. Ieder lid ontvangt maandelijks een poster van de activiteit voor de volgende maand. Het is dan aan u of u daar wel of niet bij wilt zijn. Uiteraard worden de deelnemers wel gestimuleerd om aan zo veel mogelijk activiteiten deel te nemen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Veur Mekander biedt deze mensen de mogelijkheid om voor een zeer kleine bijdrage deel te nemen aan de leukste activiteiten. Het zorgt voor afleiding van de dagelijkste lasten en plichten, en het is een uitgelezen mogelijkheid om snel en gemakkelijk contacten te leggen met anderen. Zo helpen wij elkaar een stapje verder. Dat is dan ook het motto: wij zijn er veur mekander!