Centraal Punt voor vragen en aanbod in Woldwijckcentrum

Er is een Centraal Punt in het wijkcentrum opgezet om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Bewoners met vragen voor hulp met o.a. boodschappen doen, hond uitlaten, of die een luisterend oor nodig hebben, kunnen bellen met het nummer 0598-323574 op maandag en woensdag van 9.00 tot 14.00 uur en daarbuiten met nummer 06-12579881 of via Whatts App of via de mail info@woldwijckcentrum.nl

Daarnaast kunnen mensen ook via deze wegen hun hulp aanbieden. Op deze manier wordt er contact met elkaar gelegd, vraag en aanbod komt dan bij elkaar.

Op deze momenten kunnen ook de zakken voor het verpakkingsmateriaal (plastic en blik e.d.) aan de deur gehaald worden. Ook nu nog steeds terwijl de gemeente ze rond brengt. Heeft u ze niet gekregen van de gemeente? Kom ze dan bij ons halen.

Vanaf 2 juni a.s. gaat het Woldwijckcentrum met aangepaste maatregelen weer open. Deze maatregelen houden wel in, dat niet iedereen zomaar naar binnen kan lopen. Dit kan alleen op afspraak. Het centraal punt blijft ook na de opening actief voor bewoners die vragen of hulp nodig hebben.